• alt

Help

Stemmen op een Ranking

Indien u een Ranking heeft gevonden waar u een stem op wilt uitbrengen dan kunt u hiervoor in de meeste gevallen de selectievakjes gebruiken naast de items van de Ranking. Selecteer uw keuze, type de beveiligingscode in en klik op de "stem" knop onderaan de Ranking. Uw stem telt gelijk mee. In de meeste gevallen kunt u ook het invoerveld gebruiken om een suggestie te doen. U ziet tijdens het typen vanzelf of uw keuze al in de lijst voorkomt.

Resultaten filteren 

U kunt met de filters bovenaan iedere Ranking de Ranking filteren op datum en op alleen stemmen van leden weergeven.  

(Geavanceerd) Zoeken en Alle Rankings

Op deze pagina kunt a alle Rankings bekijken, sorteren en filteren. Om resultaten te sorteren (meest populair / meest recent en alfabetisch) gebruikt u de knoppen bovenaan de pagina. U kunt tevens de resultaten filteren op categorie, datum, geverifieerde Rankings insluiten, gedeactiveerde Rankings insluiten en wachtwoordbeveiligde Rankings uitsluiten. U kunt ook zoeken op een trefwoord door uw zoekterm in het vak te typen. Indien u wilt zoeken op specifieke leden, selecteert u dan eerst deze optie. GEBRUIK NA IEDERE HANDELING DE FILTER/ZOEK KNOP LINKSONDERAAN.

Lid Worden

Om lid te worden dient u een gebruikersnaam en een wachtwoord (minimaal 6 karakters) aan te maken op deze pagina. Vult u alle velden in en verstuur uw aanvraag. U ontvangt daarna een email van ons om uw account te activeren. Indien u dit gedaan heeft kunt u beginnen met het plaatsen van nieuwe Rankings in uw gebruikersaccount.

Gebruikersaccount

Als lid kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u bent ingelogd ziet u uw eigen account met uw Rankings en een menu aan de rechterkant van het scherm. Met dit menu kunt u:

1. uw account en persoonlijke gegevens bekijken en bijwerken

2. een nieuw Ranking aanmaken

3. uw huidige Rankings bekijken en aanpassen

4. de statistieken bekijken van uw Rankings

5. nieuwe items voor uw Rankings bekijken en goed- of afkeuren

Een nieuwe Ranking plaatsen

Een nieuwe Ranking plaatsen is vrij eenvoudig. Het formulier is verdeeld in twee delen. Een bovenste (basis)deel en een deel met meer configuratie opties. Na het invullen van het basisdeel kunt u uw Ranking echter al plaatsen. U geeft uw ranking een titel, geeft minimaal twee items op waaruit men kan kiezen en u selecteert of u ranking persoonlijk is of niet. Indien u een persoonlijke Ranking aanmaakt dan zal uw ranking alleen via de unieke url te vinden zijn. Gebruik deze rankings voor eigen gebruik op bijvoorbeeld uw eigen website.. Indien u een publieke stemming wilt houden dan dient u ook een categorie te selecteren.

 Binnenkort meer...